20 Річниця TemplateMonster – святкуємо день народження маркетплейса!

345 1 Червня 2022

Ми всі любимо дні народження, чи не так? Цього року він буде видатним, тому що ми святкуємо 20-річчя компанії TemplateMonster.

Хоч і в тяжкі часи протистояння, хоч і далеко від дому, але сьогодні ми хочемо, щоб на серці кожного “монстрика” старо трохи тепліше. В цей день ми хотіли б поділитися всією нашою повагою та вдячністю до кожного з вас, бо якщо ви це читаєте, то безумовно вже стали частиною родини TemplateMonster.

Якою була наша подорож?

Двадцять років тому TemplateMonster був амбітним стартапом, створеним пристрасною спільнотою веб-дизайнерів і розробників, які створювали найкращі дизайни веб-сайтів. Він виріс і перетворився на міжнародний маркетплейс.

Час летить швидко, і тепер ми знаємо, що це найкраще місце для покупки та продажу шаблонів веб-сайтів, презентацій, графіки, плагінів, аудіо, відео та 3D-графіки. Працюючи так наполегливо протягом останніх 20 років, TemplateMonster може лише продовжувати набирати обертів!

“Ми всі хочемо поділитися цими відчуттями щастя та процвітання з вами. Оскільки саме ви створили єдину в своєму роді спільноту, допомогли нам рости та вдосконалюватись. Ви – серце і душа нашого бізнесу.”

— Віктор Гожий, COO

Відсвяткуймо разом

Тому ми запрошуємо вас приєднатися до нас і зустріти день народження TemplateMonster. Цього разу подарунки, конкурси та сюрпризи будуть чекати вас на сайті та в соцмережах, а найкращі акційні пропозиції будуть крутитись цілий місяць 🙂 Маленький дисклеймер подаруночків, які вже зараз можна отримати на сайті.

  • 40% знижку на послугу створення готового сайту або інтернет магазину;
  • знижку в 100$ на обслуговування сайту;
  • персональну знижку в чаті, для якої треба просто привітатись з операторами українською мовою і написати “Привіт”;
  • 10% знижку на підписку MonsterONE;
  • і звичайно ж, в звичайний день і в свято не забувайте, що якщо ви плануєте створити сайт волонтерської організації для допомоги Україні та українцям – зверніться до операторів в чат і ми надамо вам будь-який шаблон сайту безкоштовно, бо Україна понад усе!
Поділитись: Facebook Twitter LinkedIn

Автор Allison Reed

Head of SEO, головна редакторка сайту TemplateMonster. З 2015 року живе та дихає компанією, а також досконало знає специфіку роботи всіх її напрямків. З радістю приймає гостей у LinkedIn та на Facebook.