Компанія TemplateMonster про війну в Україні

914 28 Лютого 2022

Ми, команда TemplateMonster, були засновані українцями в Україні. Тут наші сім’ї, домівки, та друзі, тут б’ються наші серця. Тому зараз, в цей тяжкий час війни та боротьби з російсько-фашистськими загарбниками, ми хочемо висловити свою громадянську позицію.

Ми працюємо 

  • Більшість працівників холдингу залишилися, залишаємося і будемо залишатися в Україні. Це наша земля і ми тут господарі
  • Кожен працівник компанії робить все можливе, аби допомогти Батьківщині. Ця допомога включає збір гуманітарки, волонтерство, фінансову допомогу, розповсюдження інформації серед іноземних колег, тощо. 
  • Холдинг також переводить значну частину доходу від продаж на потреби армії та її підтримку.
  • Щоб максимально підтримати армію, ми також запустили промокод NoWar зі знижкою 15% на всі цифрові товари для наших іноземних клієнтів. Така ж акція буде активна для підписки MonsterONE
  • Ми готові БЕЗКОШТОВНО надати будь-який шаблон сайту, презентацію, відео, аудіо, чи графічний елемент на потреби волонтерів, громадських організацій, територіальних громад, які ведуть діяльність на підтримку України. Просто напишіть нам в чат, дайте посилання на БУДЬ-ЯКИЙ товар з нашого сайту, і ми надамо його вам безкоштовно. 

Можливі тимчасові незручності

В час, коли об’єдналася вся Україна і ми активно підтримуємо військо, є ймовірність збоїв у роботі чату чи технічної підтримки. 

Можливо, саме під час вашої розмови з консультантом щодо асортименту, спеціалісту терміново треба буде спуститися в бомбосховище, або жбурнути “бандерівського смузі” в клятого окупанта. Будьте терплячими, та пробачте нам ці незручності. Бо цінність життя співробітників і боротьба з загарбниками – то наш найвищий пріоритет 🙂

Хочемо наголосити, що ми НЕ підтримуємо дії російського окупанта і його білоруського колабораціоніста. Ми вже зупинили рекламу в таких сервісах як Яндекс, Вконтакті, та інших про-російських платформах. Звільнення України від непроханих гостей зараз важливіше за будь-які фінансові інтереси. 

Кілька слів від нашої команди

Катерина, редактор

Катерина, редактор

“Я, просто зараз перебуваю на Західній Україні, всі чоловіки з моєї сім’ї завтра йдуть в тероборону. Мій чоловік-іноземець, який проживає в Україні останні 2 роки, також готовий брати участь, щоб полегшити страждання нашого народу!”

Тетяна, SEO спеціаліст

Тетяна, SEO спеціаліст

Привіт з Миколаєва! Ми тут не тільки мародерів до стовпів прив’язуємо, а й найкращі сайти встигаємо робити. Всі на місці, вдень робимо барикади та поповнюємо запаси, а в комендантську годину працюємо.

Марина, SEO спеціаліст

Марина, SEO спеціаліст

Ми ладні робити все, аби здолати цю катастрофу, навіть працювати під звуки тривожних сирен, адже ми знаємо, що робимо це заради Батьківщини. Ще ніколи я не відчувала такої єдності українського народу – всі ми рідні та всі ми здатні разом покласти кінець кровопролиттю, кожен на своєму фронті та з надією на мир.

Олександр, редактор

Олександр, редактор

Українські дівчата навіть в умовах вторгнення намагаються виглядати якнайкраще, на жаль, не всі розуміють, що використовувати парфуми перед тим, як піти у сховище – не найкраща ідея. Візьміть з собою книжку, або навіть пакунок цукерок: він вам допоможе провести час у продуктивних бесідах з сусідом, допоки професіонали не винищать ворога на вулицях.

Настя, контент менеджер

Настя, контент менеджер

Я більше не хочу проводити ніч у сховищі, запевняючи мого кота, що все добре. Я хочу обіймати його у теплій домівці, після робочого дня та мати майбутнє.

Алла, контент менеджер

Алла, контент менеджер

Незважаючи на все ми ще в Україні, і навіть не покинули рідного міста. Працюємо у будь-яких умовах – в тамбурах власних домівок, в бункерах на останніх рисочках зв’язку, споглядаючи навколишній світ через щільно заклеєні скотчем вікна. Бо від нашої роботи зараз багато хто і що залежить.

Анна, Customer Care

Анна, Customer Care

Ці п’ять днів тривають вже цілу вічність. Здається, що ми вже забули як можна лягати спати не залишивши когось поряд “на варті”, як можна спокійно займатися своїми справами не прислухаючись до кожного звуку. Серце болить за кожного українця, який вже кілька днів чує за своїми вікнами вибухи, за сім’ї, які були вимушені покинути свої домівки. Пишаюся своєю Україною сьогодні як ніколи, пишаюся народом, який за будь-яких умов може висловити свою точку зору и боротися за свої права.

Ангеліна, аутрічер

Ангеліна, аутрічер

Перший день був самий складний, сьогодні ж, на п’ятий паніка відступила і прийшло поняття, що тепер ми живемо в новій реальності. А тепер нова реальність: 

  1. Ранок починається вночі, бо з 12 ночі починаються обстріли. 
  2. Кожний день, як мінімум по три рази, ти бігаєш до бункеру, сирену чуєш набагато частіше.
  3. Ти навчився розрізняти чи постріли були в твоєму районі чи ні, чи це ракета попала в будинок, чи українське ПВО знищує ці чортові ракети. 
  4. Ти змушуєш себе поїсти, а інколи і забуваєш. 
  5. Ти радієш кожній годині, яка проходить без пострілів.

Але є і позитивні речі:

  • Українці об’єдналися як ніколи. Всі готові допомагати, сусіди діляться їжею, водою, грошима і звичайно підтримують один одного.
  • Українці допомагають нашій армії, всі хто встигли виїхати з гарячих точок стають волонтерами та направляють їжу, одяг, медикаменти з за кордону. В містах, які знаходяться під обстрілом, кожний намагається зробити добре діло.
  • Всі сподіваються на краще, і ні в кого навіть язик не повертається сказати, що в нас буде щось погано.
  • Ніхто не кидає тварин. Вчора у дворі ми знайшли собачку, яка загубилась. І що ви думаєте? Ніхто її не кинув – забрали, обігріли, накормили, зараз живе в сусідів. 
  • Ніхто не кидає своїх улюбленців. Всі хвостаті спускаються з нами в сховище і це найкраще заспокійливе, це я вам гарантую!

Наше гасло

Всією командою TemplateMonster ми приєднуємося до слів Тараса Григоровича “Борітеся – поборете! Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава І воля святая!” Разом ми сила. Слава Україні!

Поділитись: Facebook Twitter LinkedIn

Автор Allison Reed

Head of SEO, головна редакторка сайту TemplateMonster. З 2015 року живе та дихає компанією, а також досконало знає специфіку роботи всіх її напрямків. З радістю приймає гостей у LinkedIn та на Facebook.