Ukrainian Media Forum – підтримай український інформаційний фронт

372 29 Серпня 2022

Український медіафорум був створений для того, щоб наша держава могла успішно тримати інформаційний фронт. В момент силового протистояння з ворогом, успішне функціонування інформаційного простору надзвичайно важливе. Саме тому, в кінці вересня відбудеться подія під назвою Ukrainian Media Forum.  

Ця онлайн-подія відбудеться 24-25 вересня. Організатори зібрали досвідчених працівників медіасфери, які розкриють секрети успішного функціонування українських медіаресурсів. Це відомі журналісти, блогери, технічні спеціалісти, та маркетологи поділяться власним бачення того, як повинна ефективно функціонувати сучасна медіасфера. 

Які саме проблеми будуть висвітлювати? Рекомендується ознайомитись із переліком обговорюваних тем в нижче поданому списку:

  • З чого почати – Експертами будуть дані цінні поради, на які можна буде орієнтуватись перед початком роботи в медіасфері.
  • Незалежність ЗМІ – Дане питання побудови незалежних ЗМІ буде детально обговорено експертами українського медіафоруму.
  • Прибутковість сучасних медіа – Гроші є важливим аспектом функціонування будь-якої організації. Темі прибутковості медіа буде приділена особлива увага;
  • Продаж реклами – Дане питання є важливим для медіаресурсу будь-якого розміру. Нашими експертами будуть детально обговорені усі можливі способи заробітку з продажу реклами.
  • Робота з редакцією – Провідні журналісти будуть ділитись досвідом продуктивної роботи з редакціями різноманітних видань.
  • Побудова команди – Робота в команді є важливим чинником особистісного зростання кожного окремо взятого учасника. Нашими спеціалістами буде приділено детальну увагу до побудови успішної команди в сучасних ЗМІ.
  • Як писати тексти – Одним з найголовніших питань даного форуму є правильне написання текстів. Опанування цією навичкою є важливим для всіх сучасних медіа.
  • SEO оптимізація – Кожен медіамайданчик повинен дбати про оптимальну SEO оптимізацію власних вебсайтів. На даній події виступлять досвідчені маркетологи та SEO спеціалісти, які поділяться секретами ефективної оптимізації вебсайтів.
  • SMM – Ефективна робота з соціальними мережами є найважливішою. Досвідчені SMM-спеціалісти поділяться секретами власного успіху в даній сфері.
  • YouTube – На сьогоднішні, важливість перебування на даному відеохостингу важкого переоцінити. Тому найкращі YouTube спеціалісти поділяться власними секретами просування контенту на цій платформі.
  • Медіа в умовах війни – На цей момент Україна перебуває у відкритій війні з російською федерацією. Детальна інформація від наших медіаекспертів дозволяє різним медіа майданчикам виживати в цей непростий проміжок часу.

Які спікери будуть виступати на даній події?

Дана конференція буде багатою на виступи керівників українських видань. На цьому форумі відвідувачі будуть мати змогу послухати виступи відомих журналістів, ведучих, розробників, та медіаменеджерів:

  • Рікард Юзвяк – журналіст “Радіо Свобода”. Отримав магістерську ступінь журналістики в університеті Лунда, Швеція. Є відповідальним за координування журналістів в RFE/RL у Брюсселі. Тема виступу “РОСІЙСЬКЕ ВТОРГНЕННЯ В УКРАЇНУ – ПОГЛЯД З БРЮССЕЛЯ: ПЕРЕМОГИ ТА ПОРАЗКИ КИЄВА В ІНФОРМАЦІЙНІЙ ВІЙНІ”;
  • Севгіль Мусаєва – головний редактор інтернет-видання “Українська правда”. Випускниця Nieman 2019 року при Гарвардському університеті. В 2014 році разом з колегами ініціювала створення проекту Крим_СОС. Тема виступу “ЖУРНАЛІСТИКА В ЧАСИ ВІЙНИ. ЯК ПРАЦЮЄ НАЙБІЛЬШЕ ОНЛАЙН-МЕДІА В УКРАЇНІ.”;
  • Дмитро Андрійченко – Шеф-редактор tsn.ua. Працював в таких медіа 24tv.ua та LB.ua. Тема виступу “РОБОТА В УМОВАХ ВІЙНИ: ЯК ОРГАНІЗУВАТИ КОМАНДУ ТА ВТРИМУВАТИ ЛІДЕРСТВО У НОВИННОМУ СЕГМЕНТІ”;
  • Дмитро Хоркін – Успішний медіаменеджер, теле- та радіожурналіст. Член правління суспільного мовлення. Голова державної екзаменаційної комісії Інституту журналістики Київського національного лінгвістичного університету імені Тараса Шевченка. Тема виступу: “МІСІЯ МЕДІА ТА ДОВІРА В УМОВАХ ВІЙНИ: ЯК ІНФОРМУВАТИ ТА ДОПОМАГАТИ СВОЇЙ АУДИТОРІЇ”;
  • Євгенія Моторевська – Головна редакторка Hromadske, українська журналістка, відеопродюсерка. Тема виступу: “ ЯКІ ФОРМАТИ СТАЛИ ГОЛОВНИМИ В ЖУРНАЛІСТИЦІ ПІД ЧАС ВІЙНИ І ЧОМУ?”;
  • Ольга Консевич – Журналістка, дослідниця. Консультує неурядові організації Східного партнерства. Тема виступу: “12 ПРАВИЛ ТЕКСТУ: ПРОСТІ ІНСТРУМЕНТИ ДЛЯ ВСІХ, ХТО ХОЧЕ ПИСАТИ“;
  • Наталя Островська – Ведуча TSN, тележурналістка. Пройшла стажування у Верховній Раді, Комітеті національної безпеки та оборони України. Тема виступу: “ВІЙНА В ПРЯМОМУ ЕФІРІ: ЯК ПОПРИ ВСЕ ЗАЛИШАТИСЯ ПРОФЕСІОНАЛОМ ТА ПРАЦЮВАТИ В КАДРІ”.

Повний перелік спікерів можна знайти можна знайти перейшовши на офіційний вебсайт даного форуму. Встигніть прийняти участь в самій знаковій медіа-події цієї осені.


Яка цільова аудиторія даного форуму?

В кожної події є своя мета проведення та її цільова аудиторія. Метою проведення Українського медіафоруму є розказати про секрети роботи в медіасфері. 

Нижче подана цільова аудиторія, якій буде цікаво відвідати дану подію:

  1. Журналістам – Дана подія буде цікава журналістам новачкам. Наші експерти розкажуть де саме шукати теми для написання текстів. І саме головне, відвідавши дану подію можна буде дізнатися про методи утримання уваги читачів за допомогою написаних текстів.
  2. Керівникам ЗМІ – Експертами цього форму буде розказано про найбільші медіаресурси України. Вони покажуть на практиці, як можна створити успішний та прибутковий медіабізнес.
  3. Маркетологам – SEO та SMM спеціалісти дізнаються про тренди ти особливості роботи з такими сервісами як Google, Bing, YouTube, Facebook, Twitter, та телеграм.
  4. Для тих хто бажає відкрити власне медіа – На цьому форумі потенційні власники нових медіаресурсів дізнаються про те, з чого почати власний медіабізнес. Експерти даного форуму розкажуть по усі можливі проблеми, з якими може стикатись медіабізнес в Україні.
  5. Технічним спеціалістам – Дана медіаподія дасть можливість усім зацікавленим технічним спеціалістам стати частиною унікальної спільноти. В даній спільноті завжди можна буде отримати консультацію в більш досвідчених колег. Також з легкістю можна обговорити цікаві ідеї, що стосуються розвитку медіабізнесу.

Як стати партнером даного медіафоруму?

Стати партнером даної події зможуть як компанії, так і блогери із зацікавленою аудиторією. На цей час, ця подія налічує більш ніж 10 офіційних партнерів. TemplateMonster нещодавно став одним з партнерів цього медіафоруму. 

Стати партнером даної події можна просто зареєструвавшись через спеціальну форму на головному сайті. В даній реєстраційній формі, потенційному партнеру буде необхідно вказати ім’я, прізвище, телефон, та електронну пошту. Після того як ви залишили наступні дані, то з вами зв’яжуться та розкажуть про всі необхідні деталі. 


Придбати квиток на найзнаковішу медіаподію цієї осені

Відвідавши даний форум можна буде придбавши стандартний або бізнес квиток. Хотілося б більш детально розказати, які є можливості в стандартному квитку на цей медіафорум:

  • Участь у двох днях медіафоруму;
  • Різноманітні бонуси від партнерів форуму;
  • Під час виступів, кожен власник стандартного квитка зможе поставити персональне питання до цікавих йому спікерів;
  • Головним бонусом є доступ до Telegram спільности усіх професіоналів медійного ринку нашої держави.

Це були основні переваги купівлі стандартного квитка на даний медіафорум. Якщо ви зацікавлені в отриманні запису даної події, зверніть увагу на можливість придбати бізнес квиток. Купівля такого квитка, дасть доступ до повного запису із двох днів разом з усіма спікерами. На цей час, ціна стандартного квитка 499 гривень. За бізнес-квиток необхідно заплатити 599 гривень. Візьміть участь в Українському медіафорумі, пітримайте український інформаційний фронт та вдосконалльте власні навички ведення медіабізнесу.

Поділитись: Facebook Twitter LinkedIn

Автор Alex Bulat

Alex - копірайтер, що має досвід у створенні різноманітних текстів, від креативних до технічних, та завжди прагне робити їх максимально привабливими та чіткими для аудиторії.