Гарячий анонс 🌿 Весняна SEO-конференція Collaborator 2024

387 26 Квітня 2024

Привіт, друзі! 10 травня 2024 року нас чекає подія, яку ми не можемо пропустити – п’ята SEO-конференція Collaborator. Якщо ви ще не переконалися в важливості оптимізації для вашого бізнесу, ця подія стане для вас проривом. Сьогодні SEO – це не просто тренд, це важливий маркетинг інструмент у конкурентному світі онлайн-бізнесу. Доєднуйтесь до конференції і відкривайте нові можливості росту для вашого бізнесу разом із найкращими експертами!

П'ята SEO-конференція Collaborator 2024

На Collaborator зберуться відомі SEO спеціалісти, які поділяться власним досвідом та корисними лайфхаками, які допоможуть піднятися вам у пошукових системах. Спікери розкажуть про власний досвід оптимізації проєктів на ринках України і за її межами. Вас також чекає багато годин потужного експертного контенту, можливість виграти подарунки від спікерів та партнерів, а також змога підтримати наших захисників.

Чому SEO це так важливо?

Чому кожному бізнес-власнику варто розуміти SEO та тримати руку на пульсі трендів в цій галузі? Ось декілька причин:

  • Залежність від пошукових систем – більшість вашої аудиторії виходить в пошукові системи, щоб знайти товари та послуги. Попереднє місце в результатах пошуку визначає, чи побачать ваш сайт вони або конкурентів.
  • Збільшення трафіку – оптимізований сайт привертає більше органічного трафіку, що робить його більш видимим і доступним для потенційних клієнтів.
  • Збільшення конверсій – SEO також впливає на якість вашого трафіку. Тобто ви привертаєте аудиторію, яка дійсно зацікавлена в вашому продукті чи послузі, що збільшує ймовірність конверсії.
  • Сприяння росту бренду – бути на першій сторінці пошукових результатів свідчить про авторитет і довіру, що зміцнює бренд.

Отже, знання про SEO – це важлива частина успішного бізнесу в онлайні. На Collaborator вас чекають досвідчені фахівці, які розкажуть, як піднятися на вершину пошукових результатів і забезпечити рост вашого бізнесу.

На конференції вас чекають:

  • Презентації 10 топових спікерів, які розкажуть про свій досвід просування проєктів на різних ринках.
  • Більше 11 годин потужного експертного контенту.
  • Розіграш подарунків від спікерів та партнерів під час прямої трансляції.
  • Збір коштів на допомогу нашим воїнам.
  • Можливість обговорення новин та нетворкінгу у телеграм SEO-чаті Колаборатора.

Про що говоритимуть на конференції?

Ми маємо велике задоволення представити лайнап спікерів для цієї осінньої конференції:

  • Максим Федорук, керівник відділу SEO у Фокстрот ➜ Кейс Фокстрот: відновлення позицій після апдейту. Основні висновки.
  • Олеся Коробка, SEO-підприємиця ➜ Острів скарбів SEO 3.0: Навігація майбутнім.
  • Олександр Уткін, SEO Team Lead в Promodo ➜ Вплив «‎сміття»‎ сайту на результат. Досвід великих ecommerce і не тільки.
  • Ольга Одарченко, керівниця відділу SEO у SEOforMedia ➜ Як постійно навчати клієнта SEO та спільними зусиллями рости. Кейси від Української Правди, Форбс та 50+ регіональних медіа.
  • Alex Savy, SEO консультант, засновник та керівник Asavy Marketing ➜ Is there a bright future of content websites and affiliate marketing business model after the latest Google updates?
  • Анастасія Крижановська, засновниця Content KIT ➜ Як AI-революція вплинула на бізнес контент-агентства.
  • Дмитро Ковшун, Засновник і CEO в Luxeo ➜ SEO в Crypto & Web 3 не для хомяків: реальність, стратегії, кейси. 
  • Юлія Логан, SEO консультант, засновниця та керівниця в Zangoose Digital із темою-сюрпризом.
  • Андрій Старук, Head of SEO в Iglu Cruise ➜ SEO для великих вебсайтів на ринку UK.
  • Вікторія Нестеренко, SEO Team Lead в Brainstack ➜ Як отримувати трафік із мовних версій сайтів без знання мов? На прикладі health та wellness ринків.

Ця конференція обіцяє бути дійсно цікавою та корисною, і ми запрошуємо вас приєднатися до нас, щоб прокачати свої навички у сучасному SEO. Приходьте на конференцію Collaborator та зробіть кроки до свого успіху в пошуковому просуванні!

Не пропустіть цей захоплюючий івент та почніть здійснювати великі перемоги в світі SEO!

Якими були попередні зустрічі?

Якщо ви все ще не визначились, чи слід приділити увахо цьому заходу, прогляньте, в якому форматі, та з яким розмахом проводились два попередні івенти.

Дебютний івент, що відбувся у листопаді 2021 року, зібрав понад 1 тисячу учасників онлайн та зарекомендував себе з найкращої сторони.

Друга SEO-конференція Collaborator відбулась у червні 2022 року і зібрала ще більше учасників. Було проведено 35 доповідей з різних аспектів SEO, від стратегій контенту до технічної оптимізації. Велику увагу приділяли також мобільному SEO та локальному пошуку. Учасники мали можливість поспілкуватись з експертами і задати запитання під час панельних дискусій та круглих столів.

Організатори третьої конференції Collaborator пообіцяли ще більше цікавих спікерів, новітніх тем та корисної інформації. Цей захід буде дійсно важливим для всіх, хто працює у сфері пошукової оптимізації, незалежно від рівня знань та досвіду, для зручності надаю коротеньке відео-запрошення від постійного ведучого, Ігоря Рудника.

Якщо ви зацікавлені в участі в конференції, рекомендую відвідати офіційний веб-сайт заходу або слідкувати за оновленнями в соціальних мережах. Там ви зможете знайти деталі щодо реєстрації, програми події та спікерів.

Не пропустіть можливість отримати нові знання, побачити успішних професіоналів у сфері SEO та знайти натхнення для подальшого розвитку своєї кар’єри. Бажаю успіху і насолоди від участі у SEO-конференції Collaborator!

Поділитись: Facebook Twitter LinkedIn

Автор Allison Reed

Head of SEO, головна редакторка сайту TemplateMonster. З 2015 року живе та дихає компанією, а також досконало знає специфіку роботи всіх її напрямків. З радістю приймає гостей у LinkedIn та на Facebook.