З Днем народження, TemplateMonster!

153 6 Червня 2023

Навіть у цей рік, сповнений випробувань, ми не можемо пропустити цю особливу подію. Сьогодні ми з великою радістю оголошуємо, що TemplateMonster виповнюється 21 рік!

Ми хочемо скористатися цим моментом, щоб висловити щиру подяку кожному з вас, хто був частиною нашої неймовірної подорожі протягом останніх двох десятиліть. Від перших днів нашої присутності в Інтернеті, наша мета завжди була надавати найкращі WordPress теми, теми для електронної комерції, HTML5 шаблони та графічні дизайни. Ми прагнемо зробити все щоб ваші веб-проекти були не тільки візуально привабливими, але й зручними для користувачів та розробленими відповідно до останніх веб-стандартів.

Завдяки нашій невероятній команді клієнтської підтримки, ми змогли задовольнити потреби наших шановних клієнтів. Ваша задоволеність була нашим рушієм, і ми дуже вдячні, що мали можливість допомагати вам протягом всіх цих років.

Як один із найпопулярніших цифрових майданчиків, ми завдячуємо своєму успіху неймовірній спільноті користувачів, яка налічує мільйони людей по всьому світу. За роки існування TemplateMonster відіграв важливу роль у розвитку та підтримці безлічі веб-фахівців та однодумців. Багато хто з них стали успішними фрілансерами або зайняли посади в численних IT-компаніях та стартапах по всьому світу. Ми засвоїли багато технологій і продовжуємо прагнути до нових вершин.

Сюрприз і подяка для клієнтів

Щоб висловити нашу вдячність, ми підготували спеціальну пропозицію для вас. Запрошуємо всіх наших шановних читачів взяти участь в опитуванні, яке ми підготували. Успішне його проходження дозволить вам отримати ексклюзивну знижку 25% на весь наш асортимент! Це наш спосіб сказати вам “дякуємо” за те, що ви були частиною нашої подорожі.

Пройти опитування і отримати знижку

Ще раз дякуємо за 21 неймовірний рік. Ми сподіваємося на ще багато років, проведених разом, і на зміцнення нашого партнерства. Нехай майбутнє буде сповнене захоплюючих можливостей!

Поділитись: Facebook Twitter LinkedIn

Автор Alex Bulat

Alex - копірайтер, що має досвід у створенні різноманітних текстів, від креативних до технічних, та завжди прагне робити їх максимально привабливими та чіткими для аудиторії.